Fore Freedom partner worden?

Samenwerken voor meer klanten en omzet

Met het glasvezelnetwerk van Fore Freedom kunt u uw klanten glasvezel aanbieden tegen concurrerende tarieven. De stabiele verbinding biedt een betrouwbare basis voor het aanbieden van ICT diensten aan uw klanten.

Doordat ons netwerk 100% open is hebben u en uw klanten de keuzevrijheid voor elke aanbieder van internetdiensten.

Onze partners realiseren aanzienlijke groei in hun omzet door de aanbreng van nieuwe klanten en hogere omzet bij bestaande klanten.

Zowel bestaande als nieuwe terreinen

Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van onze diensten werken wij zowel op bestaande als nieuwe terreinen nauw samen met onze partners bij gezamenlijke verkoopacties.

Het gehele aanlegproces tot aan oplevering is in handen van Fore Freedom. We houden u en uw klant op de hoogte van de vorderingen. Hierdoor houdt u te allen tijde het overzicht.

Ons glasvezelnetwerk is onmisbaar voor onze partners. Onze partners zijn onmisbaar voor ons.

De voordelen van het Fore Freedom partnernetwerk

Meer service voor uw klant

Concurrerende tarieven

Korte levertijden

100% open netwerk

Efficiënt bestelproces

Professionele experts

Volledige begeleiding

Wij leggen het glasvezelnetwerk zelf aan

Onze partners weten het: wij maken onze beloftes waar. Doordat wij onze glasvezelnetwerken zelf aanleggen, kunnen wij garanderen dat nieuwe terreinen daadwerkelijk worden aangelegd. Op bestaande terreinen houdt dit in dat wij in staat zijn vaak binnen acht weken aan te leggen.

Bij het opstarten van nieuwe vraagbundelingstrajecten benaderen we onze partners om hierin te participeren. Wij begeleiden hen tijdens het gehele traject. Denk hierbij aan het verzamelen van klantgegevens, flyer acties, marketing en verkoopondersteuning. Alles om ervoor te zorgen dat het een succes wordt.

Naast de vraagbundelingen werken we ook samen met onze partners op bestaande terreinen. Wellicht heeft u klanten op de meer dan 160 terreinen waar ons netwerk ligt. Deze klanten kunnen we heel snel aansluiten.

Naast glasvezel is Fore Freedom ook de bewezen partij voor VoIP-telefonie en mobiel internet voor optimale bereikbaarheid, waar dan ook!

Nieuw partnerprogramma

Sluit u aan bij ons partnernetwerk?

Fore Freedom is sinds 2021 gestart met een vernieuwd partnerprogramma.

Door ons open netwerkmodel kunnen we effectief samenwerken met verschillende partners, zoals Internet Service Providers, ICT bedrijven en advies organisaties. Het programma richt zich op het gezamenlijk groeien in de zakelijke markt.

Door de jarenlange samenwerking met partners hebben we efficiënt ingerichte bedrijfsprocessen. Onze ervaren accountmanagers, eigen technische specialisten en ons Partner Portal, stellen ons in staat snel te schakelen en zo uw klanten zo goed mogelijk te bedienen. Natuurlijk tegen een interessante commissie.

Interesse? Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Aanmelden als partner