Ook Fore Freedom partner worden

en samen groeien in de zakelijke markt?

Met het glasvezelnetwerk van Fore Freedom kun je jouw klanten glasvezel aanbieden tegen concurrerende tarieven. De stabiele verbinding biedt een betrouwbare basis. Door ons open netwerkmodel kunnen we effectief samenwerken met verschillende partners, zoals Internet Service Providers, ICT bedrijven en advies organisaties. Het programma richt zich op het gezamenlijk groeien in de zakelijke markt. En dat is ook bewezen: onze partners realiseren aanzienlijke groei in hun omzet door de aanbreng van nieuwe klanten en hogere omzet bij bestaande klanten.

 

 

quote

De uitvoering verliep uitermate soepel door de inzet van gestuurde boormachines, geen overlast en de bedrijvigheid op het terrein ging door zoals op iedere andere dag. – Gemeente Beek en Donk

quote

De voordelen van het Fore Freedom partner netwerk

Meer service voor jouw klant
Betrouwbaar en veilig glasvezel
Binnen 8 weken al aangelegd
Altijd volledige keuzevrijheid
Een eigen aannemersbedrijf
24/7 service en advies
Door heel Nederland en Belgiƫ
Razendsnel en betrouwbaar

Onze partners weten het: wij maken onze beloftes waar. Doordat wij onze glasvezelnetwerken zelf aanleggen, kunnen wij garanderen dat nieuwe terreinen daadwerkelijk worden aangelegd. Op bestaande terreinen houdt dit in dat wij in staat zijn vaak binnen acht weken op te leveren.

Bij het opstarten van nieuwe vraagbundelingstrajecten benaderen we onze partners om hierin te participeren. Wij begeleiden hen tijdens het gehele traject. Denk hierbij aan het verzamelen van klantgegevens, flyer acties, marketing en verkoopondersteuning. Alles om ervoor te zorgen dat het een succes wordt. Naast de vraagbundelingen werken we ook samen met onze partners op bestaande terreinen. Heb je klanten op de meer dan 200 terreinen waar ons netwerk ligt? Deze klanten kunnen we heel snel aansluiten.

Alles om er een
succes van te maken

Zowel bestaande als
nieuwe terreinen

Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van onze diensten werken wij zowel op bestaande als nieuwe terreinen nauw samen met onze partners bij gezamenlijke verkoopacties. Het gehele aanlegproces tot aan oplevering is in handen van Fore Freedom. We houden jou en jouw klant op de hoogte van de vorderingen. Hierdoor houd je te allen tijde het overzicht.

Door de jarenlange samenwerking met partners hebben we efficiƫnt ingerichte bedrijfsprocessen. Onze ervaren accountmanagers, eigen technische specialisten en ons Partner Portal, stellen ons in staat snel te schakelen en zo jouw klanten zo goed mogelijk te bedienen. Natuurlijk tegen interessante condities.

Sluit jij je ook aan bij ons partnernetwerk?

"*" geeft vereiste velden aan