Zakelijk glasvezel

Doe nu de postcodecheck!

Met zakelijk glasvezel van Fore Freedom is uw organisatie verzekerd van een razendsnelle en stabiele glasvezelverbinding. Om als organisatie mee te kunnen groeien met de ICT-ontwikkelingen neemt de behoefte aan meer bandbreedte, betrouwbaarheid en flexibiliteit toe.

Het glasvezelnetwerk van Fore Freedom is volledig open, waardoor u vrij bent zelf een keuze te maken in glasvezeldiensten en leveranciers (internet, telefonie, televisie, beveiliging).  Onze pakketten zijn transparant en modulair opgebouwd, waardoor u vrij bent een glasvezelverbinding af te nemen die past bij de wensen en eisen van uw bedrijf.

Liever alles onder één dak? Kies dan voor een glasvezelaansluiting inclusief internetdienst. Bij onze Partners kunt u naast de glasvezelaansluiting ook terecht voor diverse internet servicediensten zoals Cloud-oplossingen, een vaste telefonie-aansluiting (VoIP), een 4G Back-up verbinding met behoud van IP-adressen, extra IP-adressen, een darkfiber verbinding, SLA upgrades of een TV-aansluiting.  Ook het faciliteren van camerabeveiliging behoort tot de mogelijkheden.

Op zoek naar maatwerk?

Fore Freedom biedt diverse technische oplossingen. De mogelijkheden van ons glasvezelnetwerk stoppen niet bij vooraf bedachte pakketten. Zoekt u een oplossing voor het aansluiten van meerdere panden, connecties naar datacenters of heeft u een andere specifieke wens? We denken graag met u mee voor de beste mogelijkheden.
Hiervoor maken wij een afspraak op locatie waarbij een van onze een Technical ingenieurs u op basis van alle informatie en uw wensen adviseert.