Over ons

Deskundig, Snel, Nuchter en Vrijheid

Fore Freedom legt collectieve glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen voor de zakelijke markt.

In 2010 is Fore Freedom ontstaan uit een samenwerking tussen een aannemer, gespecialiseerd in infrastructuren, en een ingenieursbureau.  Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste landelijke leverancier van collectieve glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen.

Wij hebben op meer dan 160 bedrijventerreinen in Nederland 100% open glasvezelnetwerken mogen realiseren. Alle werkzaamheden, van het detail netwerkontwerp tot de aanleg en oplevering van het glasvezelnetwerk worden uitgevoerd door Fore Freedom.  Via ons 24/7 Netwerk Operations Center worden alle verbindingen dag en nacht beheerd, gemonitord en indien nodig hersteld.

Traditioneel hebben bedrijventerreinen een enorme diversiteit aan type ondernemingen. Fore Freedom is er voor iedere ondernemer en we hebben ons aanbod hierop afgestemd. Van een basis glasvezelverbinding tot een hoogwaardige glasvezelverbinding met 24/7 support, of zakelijk maatwerk voor complexe situaties of specifieke wensen. Fore Freedom is er voor iedere ondernemer.

De aanleg van een collectief Fore Freedom glasvezelnetwerk op uw bedrijventerrein draagt bij aan het vestigingsklimaat en de concurrentiepositie van het bedrijventerrein in algemene zin.

 

Wilt u meer weten over ons, onze visie of onze diensten? Neem gerust contact met ons op!

De gezichten achter Fore Freedom.

Henk van Meerten

Werkvoorbereider

Harold Grandia

Voorman

Wim de Bruin

Voorman

Onze vacatures

Functie
Uren