Sectoren

Snelle, stabiele en betaalbare verbindingen zijn vandaag de dag onmisbaar voor ondernemers. Een 100% open en betaalbaar glasvezelnetwerk verhoogt het vestigingsklimaat van een bedrijventerrein enorm.

Fore Freedom biedt een passend glasvezelpakket voor elke ondernemer. Onze pakketten zijn transparant en modulair opgebouwd, zodat elke ondernemer een glasvezelaansluiting kan afnemen die past bij de eisen en wensen van het bedrijf.

Wij leveren een glasvezelaansluiting inclusief hoge SLA. Op al onze netwerken hebben we een bewezen uptime van 99,99%. Wanneer u ook in de nachtelijke uren en weekenden van ondersteuning gebruik wilt maken, is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor kan een extra module van 24/7 service worden afgesloten.

Greenfields

Wat zijn de mogelijkheden voor een nieuw bedrijventerrein in ontwikkeling?

Gemeentes en ontwikkelaars hebben er vaak een flinke uitdaging aan om telecomaanbieders bereid te krijgen een netwerk aan te leggen als de gronden nog verkocht moeten worden. Terwijl de aanwezigheid van een open en betaalbaar glasvezelnetwerk juist zeer wenselijk is voor de verkoop en ontwikkeling.
Fore Freedom heeft hiervoor een Greenfield toepassing, die voor ieder nieuw aan te leggen bedrijventerrein van toepassing kan zijn. Via dit concept heeft Fore Freedom landelijk al diverse bedrijventerreinen in ontwikkeling proactief voorzien van glasvezel.

Wilt u meer weten over ons Geenfield Concept en de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op.

Greenfield

Overheid

Overheid en gemeentes, groot en klein, zijn gebaat bij een goed ondernemersklimaat. Een belangrijke randvoorwaarde voor het creëren van een goed ondernemersklimaat is het beschikbaar stellen van een snel en stabiel glasvezelnetwerk. Met zorg beheerd door een betrouwbare partij.  Fore Freedom is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van overheidsinstanties en gemeentes op het gebied van de haalbaarheid én aanleg van glasvezelnetwerken.

Parkmanagement

Voor het creëren van een goed vestigingsklimaat voor ondernemers op een bedrijventerrein, is de aanwezigheid van een stabiele en veilige internetverbinding onmisbaar. Fore Freedom is ervaren en deskundig in het samenwerken met, en begeleiden van parkmanagers. Zo wordt, samen met de betrokken overheidsinstanties, een snelle & stabiele verbinding gerealiseerd voor alle betrokken ondernemers. Veilig, betaalbaar en met een uitstekende service. Natuurlijk met het belang van de ondernemer voorop.

VVE

Als VVE wilt u een veilige en betrouwbare internetverbinding voor alle betrokken ondernemers in het pand. Fore Freedom is gespecialiseerd in het faciliteren van een netwerk waar een heel pand op kan aansluiten, zonder verlies van snelheid en stabiliteit. Met onze bewezen uptime en hoog Service Level Agreement bent u als VVE verzekerd van een stabiele verbinding voor al uw ondernemers.

Onderwijs

Onderwijs is in grote mate afhankelijk van ICT. Zonder toegang tot het schoolnetwerk is lesgeven vrijwel onmogelijk en staat het onderwijs stil. Online lesmateriaal, leerlingvolgsystemen, maar ook de aansturing van de beamers en camera’s werkt niet zonder goede verbinding.  Met de hoogwaardige en supersnelle glasvezelnetwerken van Fore Freedom ben je als onderwijsinstelling altijd online.

Onderwijs