Providers

/Providers
Providers 2019-08-19T10:08:06+00:00

Wanneer u een glasvezel aansluiting afneemt bij een open glasvezelnetwerk bent u vrij in de keuze bij welke partij u internet en eventuele overige IP diensten zoals VoIP telefonie afneemt.

Als onafhankelijke partij werken wij nauw samen met gerenommeerde en gespecialiseerde partijen met expertise op het gebied van internet, telefonie, beveiliging en automatisering, deze kunnen u van de gewenste bandbreedtes en diensten kunnen voorzien. Uiteraard kunnen we de mogelijkheden bespreken om uw eigen diensten of provider op de open netwerken te laten leveren.

Een greep uit onze leveranciers

XXLNet

XXLNet biedt een breed assortiment aan kant en klare internet diensten met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Telefonie, televisie en(web)hosting. XXLNet maakt de dienstverlening bereikbaar voor een breed publiek van zowel de prijsbewuste consumenten tot het midden- en kleinbedrijf.

Bij XXLNet draait het om de klant. XXLNet is ambitieus en voortdurend bezig met innovatie en verbreding van de dienstverlening. De grote schaal waarop XXLNet opereert stelt ons staat in om betrouwbaarheid van de dienst te combineren met een scherpe prijs.

Mocht er toch onverhoopt een incident optreden dan levert XXLNet een volledige service om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Telefoonnummer: 085 4017 400
Email: info@xxlnet.nl
Website: www.xxlnet.nl
Bestelformulier

Signet

Connectie met het internet zorgt ervoor dat onze klanten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar zorgeloos gebruik kunnen maken van het internet.

Ons internet is méér dan dat draadje uit de muur, het is een wereld van mogelijkheden. Werkt het een keer niet? Dan lossen we het op. En meestal, merk u daar niets van. Daar zijn we trots op, dat is onze belofte: altijd online.

Met een aanbod van ruim 30 glasvezel- en diverse DSL-netwerken bieden wij u de grootste dekking op zakelijke netwerken in Nederland. Doe voor uw locatie onze unieke postcode check en u vindt altijd een passend internet aanbod.

Behalve voor internet kunt u bij ons terecht voor telefonie, Back-up Online, hosting, e-mail, PIN, VPS en diverse cloudtoepassingen. Ook stellen wij ons datacenter beschikbaar voor colocatie.

Onze contracten zijn kort, meestal 1 maand, en u kunt kiezen voor de hoogst haalbare beschikbaarheid. Bovendien krijgt u een vast contactpersoon bij onze servicedesk.

Onze verbindingen met het Internet zijn dubbel uitgevoerd op geografisch gescheiden locaties. En het netwerk wordt op basis van 24/7 pro actief beheerd zodat storingen in ons netwerk direct worden gesignaleerd en verholpen.

Ons internet zorgt ervoor dat onder andere bol.com, Philips, Funda, Fatboy, Rabobank, Royal Canin, Giant, Omroep Brabant, Vacansoleil en vele andere grote en kleine bedrijven in Nederland altijd online zijn.

Telefoonnummer: 040 7074907
Email: info@signet.nl
Website: www.signet.nl
Bestelformulier

Nforce

NFOrce Entertainment B.V. levert internet diensten sinds 1995 en is gespecialiseerd in het leveren van o.a. (web)hosting, dedicated server hosting en colocation. NFOrce biedt een onafhankelijk netwerk wat op meerdere datacenters aanwezig is om zo een redudante dienst te realiseren. Om onze klanten het best van dienst te zijn, zijn wij zeer flexibel met het realiseren van de gewenste technische oplossingen en zullen bij elke stap de klant ondersteunen en begeleiden waar nodig.

Onze primaire focus gaat uit naar:
• Een netwerk met veel capaciteit
• Een veilig en betrouwbaar netwerk
• Internet diensten op maat
• Het toestaan van wijzigen op elk moment
• Enkel gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige apparatuur

Telefoonnummer: 020 6919299
Email: info@nforce.com
Website: www.nforce.com
Bestelformulier

Voiceworks

Deze provider heeft geen standaard pakket, zij maken voor u een maatwerk aanbieding, neemt u hiervoor contact op met Fore Freedom of de provider.

Vermeld bij uw aanvraag de glasvezelleverancier van uw (toekomstige) glasvezelaansluiting waarop de provider de desbetreffende dienst moet gaan leveren.

Telefoonnummer: 036 760 6600
Email: advies@voiceworks.nl
Website: www.voiceworks.nl

BlackGATE Telecom

BlackGATE is een dynamische en innovatieve Telecom organisatie gespecialiseerd in het leveren en beheren van VoIP telefonie. Wij weten als geen ander dat het aanbieden van passende en goed functionerende telefonie oplossingen alleen mogelijk is wanneer alle behoeften en eisen, van het bedrijf, volledig in kaart zijn gebracht. Daarom proberen wij ons zo goed mogelijk in te leven in elke klant.

Telefoonnummer: 088 000 6000
Email: info@blackgate.nl
Website: www.blackgate.nl
Bestelformulier

UC Systems

UC Systems is een ICT bedrijf met uiterst gedreven professionals. Wij zijn innovatief en flexibel. Innovatief, omdat wij waar mogelijk de nieuwste ICT-technologieën inzetten voor uw onderneming. Flexibel omdat wij nooit stilzitten en moeiteloos inspelen op relevante ontwikkelingen. Wij geloven in de kracht van onze producten en oplossingen én staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij helpen bedrijven al ruim 20 jaar verder met slimme ICT-oplossingen en deskundig advies. En, nog belangrijker, we zorgen ervoor dat onze klanten daarvan profiteren. Ontdek wat UC Systems voor u kan betekenen!

Ons team bestaat uit ervaren mensen die staan voor onze zaak én die van onze klanten. Betrouwbaar, servicegericht en enthousiast bij elk project dat wij aanpakken. Met recht een team om trots op te zijn.

Wij werken gestructureerd en staan voor u klaar op het moment dat het er écht toe doet, ondersteund door volledige 24×7 systeembewaking en een servicedesk-registratie.

Telefoonnummer: 088 – 6666 333
Email: service@ucsystems.nl
Website: www.ucsystems.nl
Informatieblad

Unet

Ons netwerk is úw netwerk, vandaar ‘UNET’. Als leverancier van informatie- en communicatiediensten via breedbandverbindingen, is UNET hét alternatief voor traditionele telecomaanbieders. Ons doel is uw organisatie nu en in de toekomst optimaal te laten profiteren van de alsmaar toenemende mogelijkheden op ICT-gebied.

Innovatie en kwaliteit
Innovatie en kwaliteit vormen de leidraad voor onze dienstontwikkeling op het gebied van onder andere glasvezel, VPN, data-netwerken, telefonie en datacenters. UNET beschikt over een glasvezelnetwerk dat 16.000 kilometer omspant en dagelijks uitbreidt en heeft optimaal toegang tot alle andere netwerken. Zo zijn onze klanten in staat om hun ICT-systemen op elkaar af te stemmen en te integreren. Ons unieke datacenternetwerk verbindt via glasvezel de 65 belangrijkste datacenters in Nederland.

De kwaliteit die wij hanteren, vertaalt zich onder meer in de ISO 27001 certificering die wij hebben verdiend voor onze netwerk-, breedband- en datacenterdiensten. Wij zijn een krachtig voorstander van het Open Netwerkmodel, door CURRENCE PIN gecertificeerd, aangesteld als Zorg Service Provider, partner-leverancier voor de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) en verbonden met NL IX en AMS IX.

Telefoonnummer: 036 8454545
Email: info@unet.nl
Website: www.unet.nl

Infopact

Infopact verzorgt sinds 1995 IP-communicatiediensten voor de zakelijke markt. Inmiddels maken al meer dan 12.000 klanten uit vrijwel alle sectoren gebruik van onze oplossingen op maat.

Deze provider heeft geen standaard pakket, zij maken voor u een maatwerk aanbieding, neemt u hiervoor contact op met Fore Freedom of de provider. Vermeld bij uw aanvraag de glasvezelleverancier van uw (toekomstige) glasvezelaansluiting waarop de provider de desbetreffende dienst moet gaan leveren.

Telefoonnummer: 088 4636700
Email: info@infopact.nl
Website: www.infopact.nl

InterBox

Deze provider heeft geen standaard pakket, zij maken voor u een maatwerk aanbieding, neemt u hiervoor contact op met Fore Freedom of de provider. Vermeld bij uw aanvraag de glasvezelleverancier van uw (toekomstige) glasvezelaansluiting waarop de provider de desbetreffende dienst moet gaan leveren.

Telefoonnummer: 010 4422664
Email: box@box.nl
Website: www.box.nl

CrossNetworks

CrossNetworks is een zelfstandige en geheel onafhankelijke onderneming welke verbindingen realiseert tussen verschillende locaties voor bedrijven, instellingen en serviceproviders. Het netwerk van CrossNetworks is een open netwerk.

Dit houdt in dat CrossNetworks enkel de verbinding levert en de klant vrijlaat in de keuze met welke service provider hij zaken wil doen.

Subdienstenleveranciers:
A2B Internet
Cogent
Access Communications
IP-Security
Landelijk Schakelpunt
Nedzone
Prolocation
One Central
Previder
Dean Connect
Simac
Town
Tsv.
Stepco
SufNet
Xenosite
YourFiber
Vodafone/Ziggo
X2Com
Dataweb
Wertech
Copaco
NetSourcing
DSD
Galaxy
NXTcom
Horizon Telecom
Fibernow.

Telefoonnummer: 0882707700
Email: sales@crossnetworks.nl
Website: www.crossnetworks.nl

1Key ICT Solutions

Deze provider heeft geen standaard pakket, zij maken voor u een maatwerk aanbieding, neemt u hiervoor contact op met Fore Freedom of de provider.

Vermeld bij uw aanvraag de glasvezelleverancier van uw (toekomstige) glasvezelaansluiting waarop de provider de desbetreffende dienst moet gaan leveren.

Telefoonnummer: 073 888 88 88
Email: contact@1key.nl
Website: www.1key.nl

Delta – ZeelandNet

Deze provider heeft geen standaard pakket, zij maken voor u een maatwerk aanbieding, neemt u hiervoor contact op met Fore Freedom of de provider.

Vermeld bij uw aanvraag de glasvezelleverancier van uw (toekomstige) glasvezelaansluiting waarop de provider de desbetreffende dienst moet gaan leveren.

Telefoonnummer: 0118 225500
Website: www.zeelandnet.nl

IP One

IP One biedt altijd een passende oplossing, wat de behoeften van uw bedrijf ook zijn en om welke digitale toepassing het ook gaat. Uiteraard is onze glasvezeldienst niet alleen voordelig, maar ook betrouwbaar, veilig én supersnel!

Kenmerken IP One:

• Altijd supersnel internet
• Lage prijzen
• Persoonlijke service
• Ontvang snel een offerte via sales@ipone.nl
• Flexibel en betrouwbaar
• Veel tevreden Forefreedom klanten gingen u al voor!
• Met glasvezel van IP One bent u helemaal klaar voor de toekomst

Naast internet levert IP One ook telefonie (VoIP telefonie), mobiele telefonie (o.a. vast mobiel) en clouddiensten. IP One is dan ook niet voor niets de leukste zakelijke service provider van Nederland! Meer weten? Neem contact met ons op via 088 2525 800 of via sales@ipone.nl. Wij helpen u graag!

Telefoonnummer: 088 2525 800
Website: www.ipone.nl
Email: sales@ipone.nl
Bestelformulier

DSD Business Internet

DSD Business Internet is een zakelijke internetprovider met Nederland als belangrijkste werkgebied. Wij leveren via het netwerk van Fore Freedom  zakelijk internet, IP Transit en telecomdiensten. DSD Business Internet levert daarnaast diensten via alle landelijke netwerken zoals KPN, Tele2, Ziggo en Eurofiber. Onze belangrijkste POP-locaties bevinden zich in Eindhoven, Helmond, Rotterdam en Amsterdam. Het netwerk van Fore Freedom  is een prima opstappunt om uw netwerk met locaties buiten uw regio te verbinden.

 Dienstoverzicht van aanbieder

  • Back-up en storage
  • Beheersdiensten
  • Hosting en co-locatie
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen
  • Telefonie en Teleconferencing
Telefoonnummer: 088 1237 878
Website: www.dsd.nl
Email: info@dsd.nl