Profiteer van de voordelen
van Dark Fiber

Eigen regie en
volledige controle

Dark Fiber is onbelichte glasvezel, waar nog geen actieve apparatuur op is aangesloten. Je bepaalt dus zelf wat je met deze verbinding doet. Met Dark Fiber van Fore Freedom creëer je een eigen verbinding tussen meerdere locaties en je hebt zelf de regie over welke toepassingen hierover lopen.

Wanneer je kiest voor Dark Fiber, krijg je een eigen glasvezel die binnenkomt op jouw locatie. Omdat je zelf voor de belichting zorgt, heb je de totale controle over het beheer, de inrichting en beveiliging van jouw netwerk.

 

De voordelen van Fore Freedom glasvezel

Ongelimiteerde bandbreedte
Ultieme flexibiliteit
Complete controle
Toekomstvast

Iedere organisatie met meerdere locaties kan profiteren van de voordelen van Dark Fiber: van commerciële ondernemingen tot overheidsinstanties en van scholenkoepels tot zorginstellingen. Met snelheden van 100 Gbps kies je met Dark Fiber voor de beste oplossing voor de meest veeleisende toepassingen.

Heb je niet de expertise in huis voor belichting van een glasvezelverbinding? Geen probleem! Fore Freedom denkt graag mee over de keuze van de belichtingsapparatuur of een geschikte netwerkintegrator voor jouw toepassingen.

De beste oplossing voor
veeleisende toepassingen

Onze experts denken graag met je mee!

Doe nu de postcodecheck!