Onze tevreden klanten

Glasvezel is de toekomst. Een toekomst die betaalbaar en toegankelijk moet zijn voor iedere ondernemer. Wij werken snel, komen onze beloftes na en gaan altijd voor de optimale relatie met jou. Fore Freedom is de slimme keuze. Zo hoef jij nooit te stoppen. Start nu met supersnel internet! 

Neem contact op

Wij zijn overgestapt op glasvezel om ons bedrijf toekomstbestendig te maken. Fore Freedom was voor ons de beste aanbieder vanwege het open netwerk.

Yvonne Salvino - Jac Salvino Glas

Fore Freedom heeft in samenwerking met de BIZ Louterbloemen / Duivelseiland en het Havenbedrijf Rotterdam een glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Louterbloemen in Dordrecht aangelegd. Wij zijn vanaf het moment dat dit netwerk operationeel werd (halverwege 2018) gebruik gaan maken van het glasvezelnetwerk. De verbinding is stabiel, haalt de verwachte snelheid en voldoet volledig aan de verwachtingen, die wij vooraf hadden.

Administratie- en Adviesburo Bouwer BV - Administratie- en Adviesburo Bouwer BV

Wie succesvol wil zijn als ondernemer, afhankelijk is van een snelle en stabiele internet verbinding kan met zekerheid vertrouwen op de service en dienstverlening van Fore Freedom.

CSD Automatisering - CSD Automatisering

De internetverbinding wordt steeds crucialer. Fore Freedom levert ons een snelle en stabiele lijn waar we op kunnen rekenen.

Avedko BV - Avedko BV

In samenwerking met tussen Gemeente Weert en Fore Freedom zijn de bedrijventerreinen voorzien van een betaalbaar collectief glasvezelnetwerk

Gemeente Weert

HAS hogeschool

Gemeente Maassluis

Diverse locaties van zowel restaurants als kantoor zijn aangesloten op Fore Freedom glasvezel

McDonalds

Gemeente Rucphen

Door de hooge snelheid van en sterke verbinden kunnen wij razendsnel werken!

Ironmaster Europe

Gemeente Steenbergen

In den Bosch heeft Fore Freedom alle locaties van Avans Hogeschool middels eigen verbindingen aan elkaar gekoppeld

Avans hogeschool

Port of Rotterdam

“Wij zijn overgegaan op glasvezel omdat voor ons de snelheid echt nodig is om ons bedrijf te runnen. Fore Freedom was de partij die snel konden leveren, we hadden gelijk de juiste mensen aan de telefoon. Het hele traject verliep soepel.”

Spabad Limburg

Fore Freedom heeft het bedrijventerrein als ook de kantoorpanden van Rotterdam The Hague Airport aangesloten op haar glasvezelnetwerk.

Rotterdam The Hague Airport

Fore Freedom laat in Rotterdam zien dat het ook anders kan. Open netwerken voor iedereen toegankelijk onder dezelfde condities. Fore Freedom heeft daarmee als investeerder en uitvoerder in Rotterdam naam gemaakt. Die combinatie met open netwerken is uniek.

Nick van den Berg - Gemeente Rotterdam

Door het persoonlijke advies hebben wij het juiste pakket kunnen kiezen waarin al onze behoefte worden voorzien.

Polini Kids B.V. - Polini Kids B.V.

van Gelder

Wij zijn zeer tevreden met sterkte van de verbinding, wij zitten nooit zonder internet!

First Degree fitness Europe B.V. - First Degree fitness Europe B.V.

Shell

De snelheid van het internet is voor ons jarenlang een belemmering in de bedrijfsvoering geweest. Het gebruik van VoIP of Clouddiensten waren in het verleden onmogelijk vanwege de beperkt beschikbare bandbreedte. Het glasvezel collectief op het bedrijventerrein is mede door inspanningen en grote mate van betrokkenheid van diverse ondernemers, de gemeente West Maas en Waal én de flexibiliteit van Fore Freedom tot stand gekomen.

\Na de overstap van de traditionele koper verbinding naar de Fore Freedom glasvezel verbinding konden we onze ICT eindelijk upgraden naar het niveau en de snelheid waarmee wij onze producten innoveren.

http://www.vanwamel.nl/ - Perfect – Van Wamel

We hebben de aanleg van de glasvezelverbinding goed ervaren en zijn erg tevreden met de betrouwbaarheid en de serviceverlening.

Het Witte Huis Party & Events - Het Witte Huis Party & Events

Precies wat we nodig hadden, Een betrouwbare, snelle, en vooral stabiele verbinding!

Eleven Brewery - Eleven Brewery

Super snelle verbinding, super stabiel en geen enkele storing sinds de aansluiting meer dan anderhalf jaar geleden; uitstekende after-sales-service. Sterk aan te bevelen.

SCARNO B.V. - SCARNO B.V.

Fore Freedom” draagt bij aan een prettige werkomgeving, wij werken namelijk al tijdje vanuit de cloud, dit werkt na de overstap naar glasvezel vele malen prettiger.

De snelheid die van ons verwacht wordt, kunnen wij nu volledig waarmaken, geen gehaper en gehakkel meer!

Almar Bouw - Almar Bouw

Wij maken al bijna een jaar gebruik van glasvezel op onze locatie en zijn erg tevreden. De snelheid en betrouwbaarheid van de verbinding is uitstekend. Een echte aanrader!

Escaperoomtime - Escaperoomtime

Fokker GKN Aerospace

Schiphol