Partners

Om u van dienst te zijn werken wij nauw samen met een groot aantal ICT bedrijven. Veel ondernemers werken samen met een extern ICT bedrijf, waarbij het voorkomt dat deze partij ook het internetpakket levert. Fore Freedom levert een 100% open netwerk wat betekend dat wij voor elke samenwerking open staan. Op deze pagina hebben we enkele van deze partijen op een rij gezet.


GO-TREX internet solution partner


Naast het bieden van de beste internet solutions vinden we het ook belangrijk om direct in contact te staan met onze klanten. Heeft u advies nodig of wilt u meer informatie over één van onze internet solutions? We komen graag bij u langs, uiteraard mag u ook bij ons langskomen voor een lekker kopje koffie. U kunt ons ook op allerlei andere manieren bereiken. U kunt ons gerust e-mailen, bellen of een brief sturen. Naast deze traditionele contactmogelijkheden zijn wij ook te bereiken via Facebook, Twitter en LinkedIn.


Parktrust


ParkTrust is een in Dordrecht gevestigd bedrijf dat zich richt op alle facetten van veiligheid en dienstverlening ten behoeve van ondernemers op bedrijventerreinen. De doelstelling is om voor overheden, eigenaren, stichtingen en/of voor individuele gebruikers een meerwaarde te creëren.


Dutchnetworks


“Met Dutchnetworks geven we technologie een gezicht”

Een gerust gevoel
Dutchnetworks is uw one-stop-shop voor internet, netwerk en telefonie. Met ons complete dienstenpakket weet u zeker dat uw communicatie, processen en systemen naar behoren functioneren. Op uw Nederlandse vestiging(en) en in het buitenland. Dat geeft een gerust gevoel.

Focus op bereikbaarheid
Bereikbaar zijn, daar doen we het allemaal voor. We zijn inmiddels al meer dan 10 jaar actief met verbindingen en netwerken in binnen- en buitenland. Met die kennis en ervaring zorgen we ervoor dat uw bedrijf bereikbaar is voor uw klanten en dat uw systemen, intranet en internet bereikbaar zijn voor uw medewerkers.

Persoonlijk maakt gemakkelijk
Bij Dutchnetworks weet u met wie u zaken doet. Wij kennen onze klanten en u kent ons. We zijn altijd direct bereikbaar, zonder tussenkomst van callcenters. Zo houden we de communicatielijnen aangenaam kort en de service op een hoog niveau. Met onze persoonlijke aanpak geven we technologie een gezicht. Dat werkt wel zo gemakkelijk.

Kennismaken? Bel direct met Dutchnetworks: 088- 0990500 of stuur een e-mail naar contact@dutchnetworks.com.


Global ICT


Global ICT verzorgt al ruim 12 jaar de automatisering van kleine en middelgrote MKB bedrijven en onderwijsinstellingen in Midden-Nederland en biedt een compleet en betaalbaar dienstenpakket. Eén van onze specialismes is advisering en installatie op het gebied van ICT-netwerken gebaseerd op Windows.


Aspect ICT


Digitalisering biedt tijdwinst, gemak en nieuwe mogelijkheden. Wij ondersteunen bedrijven bij het zetten van de stap naar een digitale organisatie, waarin elk bedrijfsproces optimaal wordt ondersteund door ICT. Wij bieden die meerwaarde, omdat wij het gehele spectrum beheersen. Denk hierbij onder andere aan serveromgevingen, cloudmigraties, back-ups, digitale beveiliging, telecom, werkplekapparatuur, Microsoft365, maatwerksoftware en boekhoudsoftware. Door samen met u de lange termijn ICT-strategie vorm te geven, zorgen we voor de beste combinatie tussen de ICT-infrastructuur en de software die daarop draait. Er is meer mogelijk dan u denkt!


True


True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen.

Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat uw (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en uw medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert.

Met de managed webspaces van True zijn organisaties in staat om webshops, websites & webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met haar weboplossingen o.a. op e-commerce bedrijven, online media, webapplicaties en digital & media agencies,

Met de managed workspaces van True zijn organisaties in staat om medewerkers altijd, overal en op ieder device met de juiste applicaties te laten werken. Opdrachtgevers kunnen middels identity & access regietools wijzigingen doorvoeren en veilig regie over gebruikers, devices, applicatie en data voeren. Met de digitale werkplekoplossingen worden onder andere productie & (maak)industrie, transport & logistiek, de grafische sector, de zorg, non-profit en financiële dienstverlening bediend.

True optimaliseert web- & digitale werkomgevingen sinds 2000, heeft circa 150 specialisten in dienst, met vestigingen in Amsterdam en Maastricht. True is onderdeel van Broad Horizon www.broadhorizon.nl.