Over Ons

Fore Freedom is in 2010 ontstaan uit een samenwerking tussen een aannemer, gespecialiseerd in infrastructuren, en een ingenieursbureau. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste landelijke leverancier van collectieve glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Bij Fore Freedom is het onze missie om alle ondernemers van Nederland betaalbaar, betrouwbaar en volledig open glasvezel-internet te bieden. Dat doen we door krachten te bundelen en het collectief van ondernemers op bedrijventerreinen optimaal te benutten. Op die manier kunnen we tegen lage kosten kwalitatief hoogwaardige en snelle internetverbindingen bieden.

Kwaliteit

De kwaliteit van de internetverbinding en van de diensten die er overheen gaan, bepaalt hoe goed of slecht u bereikbaar bent, hoe eenvoudig of hoe moeilijk klanten een bestelling kunnen plaatsen en hoe moeilijk of eenvoudig het is voor uw medewerkers om hun werk te kunnen doen. Veel ondernemers hebben thuis een betere verbinding dan op hun werk. En dat terwijl uw essentiële bedrijfsprocessen er afhankelijk van zijn. Bij Fore Freedom staat de kwaliteit van de glasvezelverbinding voorop.

Onbegrensde mogelijkheden bereikbaar maken

Vroeger was de geografische positie en fysieke bereikbaarheid een van de belangrijkste redenen voor een onderneming om zich ergens te vestigen. Tegenwoordig is digitale bereikbaarheid minimaal net zo belangrijk. Als één van de eerste partijen in Nederland bogen wij ons daarom over de grootschalige en collectieve aanleg van open glasvezelnetwerken. Deze ruime ervaring en uitgebreide kennis nemen we vandaag nog iedere dag mee in onze dienstverlening. Wij zijn er om de onbegrensde mogelijkheden van internet voor iedere ondernemer bereikbaar te maken.

Onze diensten

Fore Freedom is een landelijke leverancier van zakelijke collectieve glasvezelnetwerken. We bieden een breed scala aan diensten rondom de aanleg van glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Zo voeren we, naast de aanleg van de glasvezelkabel zelf, ook infrastructurele werkzaamheden uit. We bieden internetpakketten en werken met ons eigen Network Operation Center (helpdesk). Wij werken uitsluitend met eigen mensen. Wanneer u een (technische) vraag heeft, krijgt u direct een deskundige aan de telefoon. Op deze manier kunnen we onze klanten volledig ontzorgen.

Wilt u meer weten over ons, onze visie of onze diensten? Neem contact met ons op!NieuwsSuccesvolle vraagbundeling gemeente Lansingerland

Betaalbaar en betrouwbaar glasvezelnetwerk voor ondernemers in gemeente Lansingerland

Van brandstof naar glasvezel

Zakelijke glasvezelprovider Fore Freedom benut op slimme manier ongebruikte brandstofleidingen: win-win voor mens en milieu

De Rietdijk in Giessen

Fore Freedom maakt met trots melding van een nieuw industrieterrein dat voorzien zal worden van haar open glasvezelnetwerk: De Rietdijk te Giessen.

Dochter onderneming XXLnet sponsort voor de ‘Rotterdam Games_Week’

Onze dochter onderneming XXLnet sponsort voor de 'Rotterdam Games_Week' in Ahoy een supersnelle 100Gb 1:1 verbinding.