Overheid, ontwikkelaars & parkmanagement informatie


Snelle, stabiele en betaalbare verbindingen zijn vandaag de dag onmisbaar voor ondernemers en het aanwezig zijn van een 100% open betaalbaar glasvezelnetwerk verhoogt het vestigingsklimaat van een bedrijventerrein enorm. Fore Freedom biedt een passend glasvezelpakket voor elke ondernemer, onze pakketten zijn transparant en modularair opgebouwd zodat elke ondernemer naar eigen wensen en eisen de glasvezelaansluiting kan afnemen. Mocht het nodig zijn om in de toekomst op te schalen in snelheid of service kunnen de extra modules desgewenst toegevoegd worden.

Wij leveren een glasvezel aansluiting inclusief hoge SLA, op al onze netwerken hebben we een bewezen uptime van 99,99%. Wenst u ook in de nachtelijke uren en weekenden geholpen te worden is dit uiteraard ook mogelijk, hiervoor kan u een extra module van 24/7 service afsluiten.

Heeft uw bedrijventerrein nog geen open collectief glasvezelnetwerk, of is het aansluiten hierop voor veel ondernemers onbetaalbaar? Neem contact met ons op wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de mogelijkheden voor een nieuw bedrijventerrein in ontwikkeling?
Fore Freedom heeft landelijk diverse bedrijventerreinen in ontwikkeling pro actief verglaast met haar greenfield concept. Gemeentes en of ontwikkelaars hebben vaak een uitdaging om telecom partijen bereid te krijgen om een netwerk aan te leggen als de gronden nog verkocht moeten worden. In het belang van de verkoop en de ontwikkeling is het wenselijk dat er een open en betaalbaar netwerk aanwezig is. Fore Freedom heeft hiervoor een zo genaamd greenfield toepassing die voor iedere nieuw te ontwikkelen bedrijven terreinen van toepassing kan zijn.