Interview nieuwe CFO Jeffrey van Bergeijk

Wie is Jeffrey?

Ik ben 31 jaar en samen met mijn vriendin en dochter woonachtig in Drunen. Ik houd van het bourgondische leven samen met mijn gezin en heb een enorme affiniteit met (auto) racen gezien mijn verleden in de kartsport.

Wat is jouw functie bij Fore Freedom?

In mijn rol als CFO ben ik eindverantwoordelijk voor het financiële beleid/ administratie alsook ben ik sparringpartner voor onze interne en externe relaties en zorg ik voor verdere professionaliseringsslagen.

Wat heeft je geïnspireerd om bij Fore Freedom te komen werken?

De dynamiek van de werkzaamheden en de ambitie van het bedrijf. Wat ik vooral leuk vind aan deze rol is dat geen dag hetzelfde is en er continue nieuwe zaken gebeuren. ‘There’s never a dull moment’ en daar krijg ik enorm veel energie van!

Op welke manier hoop je een steentje bij te dragen bij Fore Freedom?

Ik ben van nature praktisch ingesteld en zie zaken niet als probleem, maar als uitdaging. Bij Fore Freedom zijn voldoende uitdagingen om een bijdrage te leveren aan de groei en succes van het bedrijf! In the end gaat het om ’the bigger picture’. Daar ga ik me dan ook volledig voor inzetten samen met mijn team.

 

quote

There is never a dull moment! – Jeffrey van Bergeijk

quote

Wat zijn je verwachtingen en doelen de komende periode?

Een business partner zijn voor zowel intern bij Fore Freedom als voor onze externe relaties. Op deze manier kan ik mijn bijdrage leveren aan de strategie van Fore Freedom en verdere groei. We hebben nog voldoende kansen in de markt!

Wil je zelf nog iets toevoegen?

Ik zit nu een paar maanden bij Fore Freedom en ben erg goed opgevangen. Er heerst een fijne cultuur en er is alle tijd om de mensen, het bedrijf en externe relaties te leren kennen.