Fore Freedom neemt glasvezelnetwerken Zaltbommel over

Als grootste 100% open glasvezelleverancier voor de zakelijke markt in Nederland heeft Fore Freedom haar voetprint verder uitgebreid. Na de overname van Regio Glasvezel en Cai-digikabel jongstleden, heeft Fore Freedom nu ook de glasvezelnetwerken op de bedrijvenparken de Ooijk en de Wildeman in Zaltbommel toegevoegd aan haar assets. Edwin de Raadt CEO van Fore Freedom: ‘op eigen kracht flink groeien aangevuld met verschillende strategische overnames past uitstekend in de strategie en groeiambitie van Fore Freedom’.

Bijzonder goed resultaat

Nicole Kalkman CCO van Fore Freedom: ‘Onze landelijke netwerken bieden de mogelijkheid om naast de grootzakelijke klanten ook aan klein zakelijke gebruikers te leveren’. In Zaltbommel hebben we binnen deze kaders de afgelopen weken ook wervingsacties uitgezet, met een bijzonder goed resultaat. Inmiddels zijn de fysieke aansluitwerkzaamheden voor wie intekende al in volle gang. Overigens zijn de aangekochte netwerken zodanig van structuur dat menig ondernemer al een actieve vezel of een voorbereide aansluiting binnen heeft liggen.

quote

Op eigen kracht flink groeien aangevuld met verschillende strategische overnames past uitstekend in de strategie en groeiambitie van Fore Freedom. – Edwin de Raadt, CEO Fore Freedom

quote