Over ons

//Over ons
Over ons 2018-03-27T09:50:22+00:00

Gebundelde krachten

Fore Freedom is een samenwerkingsverband tussen verschillende gespecialiseerde partners op het gebied van glasvezelnetwerken. Van een passend advies tot engineering, van bouw tot beheer en begeleiding van het gehele proces om aan te sluiten op ons 100% open glasvezelnetwerk: Fore Freedom heeft alle specialiteiten in huis en is u graag van dienst. Tijdens het proces doet u zaken met één contactpersoon: wel zo prettig en praktisch. Onze kracht is snelheid, scherpe prijsstelling voor nu en in de toekomst en de juiste kwaliteit. Fore Freedom staat garant voor een betrouwbaar glasvezelnetwerk, jarenlange ervaring en een persoonlijke service.

Missie

Fore Freedom heeft als missie om de innovatieve diensten die over glasvezelnetwerken mogelijk zijn op een betrouwbare, betaalbare en toekomst vaste wijze voor het bedrijfsleven in Nederland beschikbaar te maken. Hierbij zullen de glasvezelaansluiting en diensten volledig van elkaar gescheiden zijn waardoor er onbeperkte keuzevrijheid is voor de eindgebruiker. Onze aanpak is gebaseerd op vraagbundeling. Wij dragen daarbij zorg voor de voorlichting over de glasvezelnetwerken en bij voldoende deelname de vervolgstappen; procesbegeleidingen realisatie, beheer en instandhouding.

Visie

Connecting Companies, bedrijven aansluiten op glasvezelnetwerken met diensten die ertoe doen, en ze de mogelijkheid bieden het beste te halen uit ieder moment, altijd en overal.