Bedrijventerrein Nieuwland Parc | Alblasserdam & Papendrecht

OVER HET BEDRIJVENTERREIN


Na intensief overleg met de ondernemersvereniging de Noord en verschillende ondernemers neemt Fore Freedom de exploitatie van het lokale glasvezelnetwerk op Nieuwland Parc over om gebruikers van een stabiele ICT omgeving te voorzien. Daarnaast kan internet service provider tevens huisleverancier van Fore Freedom, XXLnet als dienstenleverancier u voorzien Internet en overige IP diensten om optimale zekerheid en beschikbaarheid van de toegang tot internet en telefonie te garanderen. Dit wegens de jarenlange issues die er geweest met de glasvezel infrastructuur op Nieuwland Parc.

Fore Freedom is als organisatie volledig betrokken bij de aanleg en exploitatie van meer dan 100 industrieterreinen in Nederland. Deze industrieterreinen zijn van de eerste fase tot realisatie en beheer door Fore Freedom voorzien van state-of-the-art glasvezel. Alle netwerken van Fore Freedom zijn 100% open en daarmee toegankelijk voor elke internetservice provider. Naast honderden MKB klanten, gemeentes en corporates zoals Port of Rotterdam, Schiphol, Shell nv en diverse Hoge scholen voorziet Fore Freedom ook tal van bedrijventerreinen van camerabeveiligingsconnecties. U kunt hierbij denken aan Parktrust, Securitas, Dit is beveiligen en ATN.

Fore Freedom is bereid om op Nieuwland Parc Papendrecht te investeren en aanpassingen te doen zodat het netwerk aan alle eisen gaat voldoen. In samenwerking met XXLnet die u de diensten als internet access en optioneel telefonie, WIFI, Pinnen en Office 365 biedt zijn de problemen van de afgelopen jaren definitief uit de wereld. Omdat Fore Freedom 100% open netwerk levert bent u als ondernemers vrij te kiezen bij welke partij u welke diensten wilt afnemen. Het salesteam van Fore Freedom helpt u hier graag bij.

Bedrijven op Nieuwland Parc Papendrecht ontvangen van Fore Freedom als access leverancier en vanuit XXLnet als internetleverancier een nieuw voorstel voor de levering van glasvezel access en diensten met marktconforme prijzen zodat het glasvezelnetwerk kan worden gemoderniseerd en worden de diensten uitgerold.

Glasvezelaanbod Nieuwland Parc Fore Freedom

Glasvezelaansluiting tot 20Mbps 1:1 per maand € 85,00
Glasvezelaansluiting tot 100Mbps 1:1 per maand € 160,00
Glasvezelaansluiting tot 1000Mbps 1:1 per maand € 250,00

Service Level Agreement:
Standaard-Availability Service Level Agreement per maand € 0,00
High-Availability Service Level Agreement per maand € 40,00

Aanvullend kiest u de gewenste Internet Service Provider voor het leveren van Internet, Telefonie en overige IP diensten. U heeft hierbij de keuze uit meer dan 60 providers. Hiernaast vindt u het aanbod van onze huisleverancier XXLnet en een greep van de providers welke een standaard aanbod hebben op onze netwerken.

Naast deze Internet Service Providers vindt u onder de tab Providers een overzicht van alle providers welke kunnen leveren over onze netwerken, zoals ook Rout-it, Voiceworks etc.

Neem voor vragen of een persoonlijk gesprek contact op met Fore Freedom via telefoonnummer 010 800 10 60 of sales@forefreedom.nl


  • Glasvezel is aanwezig
  • Betrouwbaar en toekomstvast
  • Veilige netwerktechnologie
  • 24x7 Monitoring
  • Geen overboekingen
  • Beschikbaarheid van 99%

MELD JE AAN

Doe de postcodecheck
Er kon geen verbinding gemaakt worden met de postcodecheck-server. Probeer het later opnieuw.