Bedrijventerrein Kop van Zuid | Rotterdam

OVER HET BEDRIJVENTERREIN


In 2012 heeft Fore Freedom op het bedrijventerrein Kop van Zuid in Rotterdam een 100% open glasvezelnetwerk gerealiseerd. Dit is een uniek open neutraal glasvezelnetwerk met zeer hoge bandbreedtes en volledige keuzevrijheid voor het kiezen van diensten zoals internet, Cloud oplossingen, bellen over IP, camerabeveiliging en nog veel meer. Fore Freedom levert landelijk op meer dan 100 bedrijventerreinen een collectief glasvezelnetwerk.

Waarom glasvezel?
Wist u dat de gemiddelde ondernemer aanzienlijk meer geld besteedt aan de maandelijkse kosten van een lease auto of een paar mobieltjes, dan aan de internetverbindingen waarover zijn of haar hele bedrijf alle communicatie naar de buitenwereld doet?

Een werkende verbinding die cruciaal is voor uw bedrijfsprocessen, voor uw klanten en uw medewerkers. Voor opdrachten die u per mail ontvangt, voor de inkoop van uw goederen die ‘just in time’ binnen dienen te zijn. Of alle bedrijfsgegevens veilig te uploaden in de Cloud. Om alle medewerkers die onderweg en thuis werken ten aller tijden te kunnen laten inloggen. Internet, telefonie en clouddiensten zijn onmisbaar in uw bedrijfsvoering.

Nu al biedt het internet enorm veel mogelijkheden en dat zullen er in de toekomst alleen nog maar meer worden. Als ondernemer wilt u hier uiteraard op inspelen.

Heeft u een lopend contract bij een provider?
De tarieven van Fore Freedom zijn gemiddeld € 100,- tot € 250,- per maand voordeliger dan van andere glasvezel aanbieders. Overstappen is dan ook zeker de moeite waard, Fore Freedom adviseert u graag over de mogelijkheden.

Kiest u voor gemak? Fore Freedom heeft een vernieuwd aanbod waarin zij uw aansluiting inclusief internetpakket leveren.


  • Glasvezel is aanwezig
  • Betrouwbaar en toekomstvast
  • Veilige netwerktechnologie
  • 24x7 Monitoring
  • Geen overboekingen
  • Beschikbaarheid van 99%

MELD JE AAN

Doe de postcodecheck
Er kon geen verbinding gemaakt worden met de postcodecheck-server. Probeer het later opnieuw.