Providers

Fore Freedom realiseert 100% open glasvezelnetwerken. Dat betekent dat u zelf alle keuzevrijheid heeft in de provider die u kiest en welk pakket u hier afneemt. Bekijk hier de providers met wie wij samenwerken!


GO-TREX internet solution partner


Naast het bieden van de beste internet solutions vinden we het ook belangrijk om direct in contact te staan met onze klanten. Heeft u advies nodig of wilt u meer informatie over één van onze internet solutions? We komen graag bij u langs, uiteraard mag u ook bij ons langskomen voor een lekker kopje koffie. U kunt ons ook op allerlei andere manieren bereiken. U kunt ons gerust e-mailen, bellen of een brief sturen. Naast deze traditionele contactmogelijkheden zijn wij ook te bereiken via Facebook, Twitter en LinkedIn.


XXLNet


XXLNet biedt een breed assortiment aan kant en klare internet diensten met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Telefonie, televisie en(web)hosting. XXLNet maakt de dienstverlening bereikbaar voor een breed publiek van zowel de prijsbewuste consumenten tot het midden- en kleinbedrijf.

Bij XXLNet draait het om de klant. XXLNet is ambitieus en voortdurend bezig met innovatie en verbreding van de dienstverlening. De grote schaal waarop XXLNet opereert stelt ons staat in om betrouwbaarheid van de dienst te combineren met een scherpe prijs.

Mocht er toch onverhoopt een incident optreden dan levert XXLNet een volledige service om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.


Signet


Connectie met het internet zorgt ervoor dat onze klanten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar zorgeloos gebruik kunnen maken van het internet.

Ons internet is méér dan dat draadje uit de muur, het is een wereld van mogelijkheden. Werkt het een keer niet? Dan lossen we het op. En meestal, merk u daar niets van. Daar zijn we trots op, dat is onze belofte: altijd online.

Met een aanbod van ruim 30 glasvezel- en diverse DSL-netwerken bieden wij u de grootste dekking op zakelijke netwerken in Nederland. Doe voor uw locatie onze unieke postcode check en u vindt altijd een passend internet aanbod.

Behalve voor internet kunt u bij ons terecht voor telefonie, Back-up Online, hosting, e-mail, PIN, VPS en diverse cloudtoepassingen. Ook stellen wij ons datacenter beschikbaar voor colocatie.

Onze contracten zijn kort, meestal 1 maand, en u kunt kiezen voor de hoogst haalbare beschikbaarheid. Bovendien krijgt u een vast contactpersoon bij onze servicedesk.

Onze verbindingen met het Internet zijn dubbel uitgevoerd op geografisch gescheiden locaties. En het netwerk wordt op basis van 24/7 pro actief beheerd zodat storingen in ons netwerk direct worden gesignaleerd en verholpen.

Ons internet zorgt ervoor dat onder andere bol.com, Philips, Funda, Fatboy, Rabobank, Royal Canin, Giant, Omroep Brabant, Vacansoleil en vele andere grote en kleine bedrijven in Nederland altijd online zijn.


Nforce


NFOrce Entertainment B.V. levert internet diensten sinds 1995 en is gespecialiseerd in het leveren van o.a. (web)hosting, dedicated server hosting en colocation. NFOrce biedt een onafhankelijk netwerk wat op meerdere datacenters aanwezig is om zo een redudante dienst te realiseren. Om onze klanten het best van dienst te zijn, zijn wij zeer flexibel met het realiseren van de gewenste technische oplossingen en zullen bij elke stap de klant ondersteunen en begeleiden waar nodig.

Onze primaire focus gaat uit naar:
• Een netwerk met veel capaciteit
• Een veilig en betrouwbaar netwerk
• Internet diensten op maat
• Het toestaan van wijzigen op elk moment
• Enkel gebruik maken van kwalitatief
• hoogwaardige apparatuur


Voiceworks


Deze provider heeft geen standaard pakket, zij maken voor u een maatwerk aanbieding, neemt u hiervoor contact op met Fore Freedom of de provider.

Vermeld bij uw aanvraag de glasvezelleverancier van uw (toekomstige) glasvezelaansluiting waarop de provider de desbetreffende dienst moet gaan leveren.


RoutIT


Deze provider heeft geen standaard pakket, zij maken voor u een maatwerk aanbieding, neemt u hiervoor contact op met Fore Freedom of de provider.

Vermeld bij uw aanvraag de glasvezelleverancier van uw (toekomstige) glasvezelaansluiting waarop de provider de desbetreffende dienst moet gaan leveren.


BlackGATE Telecom


BlackGATE is een dynamische en innovatieve Telecom organisatie gespecialiseerd in het leveren en beheren van VoIP telefonie. Wij weten als geen ander dat het aanbieden van passende en goed functionerende telefonie oplossingen alleen mogelijk is wanneer alle behoeften en eisen, van het bedrijf, volledig in kaart zijn gebracht. Daarom proberen wij ons zo goed mogelijk in te leven in elke klant.


UC Systems


UC Systems is een ICT bedrijf met uiterst gedreven professionals. Wij zijn innovatief en flexibel. Innovatief, omdat wij waar mogelijk de nieuwste ICT-technologieën inzetten voor uw onderneming. Flexibel omdat wij nooit stilzitten en moeiteloos inspelen op relevante ontwikkelingen. Wij geloven in de kracht van onze producten en oplossingen én staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij helpen bedrijven al ruim 20 jaar verder met slimme ICT-oplossingen en deskundig advies. En, nog belangrijker, we zorgen ervoor dat onze klanten daarvan profiteren. Ontdek wat UC Systems voor u kan betekenen!

Ons team bestaat uit ervaren mensen die staan voor onze zaak én die van onze klanten. Betrouwbaar, servicegericht en enthousiast bij elk project dat wij aanpakken. Met recht een team om trots op te zijn.

Wij werken gestructureerd en staan voor u klaar op het moment dat het er écht toe doet, ondersteund door volledige 24×7 systeembewaking en een servicedesk-registratie.


Unet


Ons netwerk is úw netwerk, vandaar ‘UNET’. Als leverancier van informatie- en communicatiediensten via breedbandverbindingen, is UNET hét alternatief voor traditionele telecomaanbieders. Ons doel is uw organisatie nu en in de toekomst optimaal te laten profiteren van de alsmaar toenemende mogelijkheden op ICT-gebied.

Innovatie en kwaliteit vormen de leidraad voor onze dienstontwikkeling op het gebied van onder andere glasvezel, VPN, data-netwerken, telefonie en datacenters. UNET beschikt over een glasvezelnetwerk dat 16.000 kilometer omspant en dagelijks uitbreidt en heeft optimaal toegang tot alle andere netwerken. Zo zijn onze klanten in staat om hun ICT-systemen op elkaar af te stemmen en te integreren. Ons unieke datacenternetwerk verbindt via glasvezel de 65 belangrijkste datacenters in Nederland.

De kwaliteit die wij hanteren, vertaalt zich onder meer in de ISO 27001 certificering die wij hebben verdiend voor onze netwerk-, breedband- en datacenterdiensten. Wij zijn een krachtig voorstander van het Open Netwerkmodel, door CURRENCE PIN gecertificeerd, aangesteld als Zorg Service Provider, partner-leverancier voor de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) en verbonden met NL IX en AMS IX.


Infopacts


Infopact verzorgt sinds 1995 IP-communicatiediensten voor de zakelijke markt. Inmiddels maken al meer dan 12.000 klanten uit vrijwel alle sectoren gebruik van onze oplossingen op maat.

Deze provider heeft geen standaard pakket, zij maken voor u een maatwerk aanbieding, neemt u hiervoor contact op met Fore Freedom of de provider. Vermeld bij uw aanvraag de glasvezelleverancier van uw (toekomstige) glasvezelaansluiting waarop de provider de desbetreffende dienst moet gaan leveren.


I4Networks B.V.


Het verbinden van mensen op zakelijk vlak, daar ligt onze passie. Wij weten waar uw connectiviteitsbehoeften liggen!

Onze passie voor verbindingen heeft ervoor gezorgd dat we verbindingen zijn gaan omarmen als ons core-product. Simpel gezegd selecteren wij de beste verbinding om deze volgens de gewenste specificaties te leveren aan onze klanten. Onze dienstverlening bestaat dus eigenlijk uit een stuk techniek, maar wel een stuk techniek dat we beheersen als geen ander.

Bij i4Networks beschikken we over een eigen Core netwerk. Via dit netwerk kunnen we op meer dan 50 internationale uitkoppelpunten een transparant netwerk realiseren. Daarnaast zijn wij Wholesale partner van alle grote telco’s van Nederland. Zo hebben wij een transparant, flexibel en uiterst breed platform in handen. Hiermee kunnen we combinaties maken tussen alle verschillende leveranciers van verbindingen. En natuurlijk behoort Fore Freedom ook tot de netwerken waarover we onze diensten kunnen leveren.

Met de productkwaliteit van i4Networks heeft u een solide basis, optimale ondersteuning en service op maat.

Wij gaan met u de uitdaging aan!


InterBox


Deze provider heeft geen standaard pakket, zij maken voor u een maatwerk aanbieding, neemt u hiervoor contact op met Fore Freedom of de provider. Vermeld bij uw aanvraag de glasvezelleverancier van uw (toekomstige) glasvezelaansluiting waarop de provider de desbetreffende dienst moet gaan leveren.


Crossnetworks


CrossNetworks is een zelfstandige en geheel onafhankelijke onderneming welke verbindingen realiseert tussen verschillende locaties voor bedrijven, instellingen en serviceproviders. Het netwerk van CrossNetworks is een open netwerk.

Dit houdt in dat CrossNetworks enkel de verbinding levert en de klant vrijlaat in de keuze met welke service provider hij zaken wil doen.

Subdienstenleveranciers:
A2B Internet
Cogent
Access Communications
IP-Security
Landelijk Schakelpunt
Nedzone
Prolocation
One Central
Previder
Dean Connect
Simac
Town
Tsv.
Stepco
SufNet
Xenosite
YourFiber
Vodafone/Ziggo
X2Com
Dataweb
Wertech
Copaco
NetSourcing
Galaxy
NXTcom
Horizon Telecom
Fibernow.


1Key


Deze provider heeft geen standaard pakket, zij maken voor u een maatwerk aanbieding, neemt u hiervoor contact op met Fore Freedom of de provider.

Vermeld bij uw aanvraag de glasvezelleverancier van uw (toekomstige) glasvezelaansluiting waarop de provider de desbetreffende dienst moet gaan leveren.


NG-BLU Networks


NG-BLU Networks is een snelgroeiende aanbieder van datacommunicatie-, (IP)telefonie-, internet-, (regionale) colocatie- en virtuele serverdiensten. Inmiddels behoort NG-BLU Networks tot de Top 3 van onafhankelijke aanbieders in Nederland. Door ontwikkeling en onderhoud van veelzijdige diensten op het gebied van communicatietechnologie en security, biedt NG-BLU Networks de (eind)klant kwalitatief hoogwaardige (managed) services.

Wij leveren deze diensten als bouwstenen, waarmee wij professionele ICT dienstverleners in staat stellen om hoogwaardige oplossingen aan klanten te leveren. Dat doen we wezenlijk anders dan andere partijen in de markt. Wij hebben inmiddels al meer dan 250 partners in geheel Nederland.


Delta


Deze provider heeft geen standaard pakket, zij maken voor u een maatwerk aanbieding, neemt u hiervoor contact op met Fore Freedom of de provider.

Vermeld bij uw aanvraag de glasvezelleverancier van uw (toekomstige) glasvezelaansluiting waarop de provider de desbetreffende dienst moet gaan leveren.


IP-one


IP One biedt altijd een passende oplossing, wat de behoeften van uw bedrijf ook zijn en om welke digitale toepassing het ook gaat. Uiteraard is onze glasvezeldienst niet alleen voordelig, maar ook betrouwbaar, veilig én supersnel!

Kenmerken IP One:
• Altijd supersnel internet
• Lage prijzen
• Persoonlijke service
• Ontvang snel een offerte via sales@ipone.nl
• Flexibel en betrouwbaar
• Veel tevreden Forefreedom klanten gingen u al voor!
• Met glasvezel van IP One bent u helemaal klaar voor de toekomst

Naast internet levert IP One ook telefonie (VoIP telefonie), mobiele telefonie (o.a. vast mobiel) en clouddiensten. IP One is dan ook niet voor niets de leukste zakelijke service provider van Nederland! Meer weten? Neem contact met ons op via 088 2525 800 of via sales@ipone.nl. Wij helpen u graag!


DSD Business Internet


DSD Business Internet is een zakelijke internetprovider met Nederland als belangrijkste werkgebied. Wij leveren via het netwerk van Fore Freedom zakelijk internet, IP Transit en telecomdiensten. DSD Business Internet levert daarnaast diensten via alle landelijke netwerken zoals KPN, Tele2, Ziggo en Eurofiber. Onze belangrijkste POP-locaties bevinden zich in Eindhoven, Helmond, Rotterdam en Amsterdam. Het netwerk van Fore Freedom is een prima opstappunt om uw netwerk met locaties buiten uw regio te verbinden.

Dienstoverzicht van aanbieder
Back-up en storage
Beheersdiensten
Hosting en co-locatie
Internet
Koppelen van vestigingen
Telefonie en Teleconferencing


NewVM B.V.


NewVM is de cloud & infrastructure solutions provider. We zijn pionier in de ontwikkeling van HyperV services en bieden IaaS-diensten aan het midden- en kleinbedrijf (MKB). We richten ons op bedrijven en organisaties die flexibiliteit en gemak van snel schakelen zoeken. We bieden alle smaken cloudhosting: private, public en hybrid, met als toegevoegde waarde de zelfbeheerportal van al deze cloudsoorten en colocatie.


VDP Automation B.V.


VDP Automation is een professionele automatiseerder met meer dan tien jaar ervaring. Voordat wij u voorzien in uw automatiseringsbehoefte, gaan we eerst met u op zoek naar de vraag achter de vraag. Dit betekent dat wij niet eerder een advies uitbrengen alvorens er een goede analyse is van wat er daadwerkelijk van belang is voor uw organisatie. Zo zijn wij eigenwijs in de aanpak van uw wensen en behoefte, kritisch naar onszelf en een tikkeltje brutaal richting onze leveranciers.


Dataplace B.V.


Vanuit vier moderne carrier neutrale Tier III datacenters in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Brabant worden hoogwaardige (twin) datacenterdiensten geleverd. Het vijfde datacenter, gevestigd nabij Amsterdam, wordt op dit moment gebouwd en zal eind 2019 haar deuren openen. Dataplace beschikt over de ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 50001, NEN 7510 certificering en een ISAE-3402 type II verklaring. Dataplace is de betrouwbare partij die altijd met u meedenkt. Ons onderscheidend vermogen uit zich in kennis en ervaring in datacentermanagement en in de persoonlijke aandacht voor klanten. Door regelmatig en intensief contact te houden, begeleiden wij u bij elke stap in de outhousing van uw ICT apparatuur. Ook in RFI & RFP-trajecten of marktconsultatie inzake outhousing zijn wij u graag van dienst. U kunt daarbij altijd rekenen op inzet van onze jarenlange ervaring en onze vakexpertise.