Succesvolle vraagbundeling gemeente Lansingerland

Betaalbaar en betrouwbaar glasvezelnetwerk voor ondernemers in gemeente Lansingerland

In samenwerking met Internet Service Provider Go Trex en Bedrijvenpark Rodenrijs heeft Fore Freedom een succesvolle vraagbundeling afgerond op de bedrijventerreinen Spoorhaven, Rodenrijs en Oudeland in gemeente Lansingerland.

Met het onafhankelijk open glasvezelnetwerk van Fore Freedom kunnen ondernemers op deze bedrijventerreinen binnenkort gebruik maken van alle mogelijkheden en voordelen van glasvezel. Wij danken alle ondernemers voor hun deelname aan het collectief en gaan gauw aan de slag!


Fore Freedom

Fore Freedom heeft op meer dan 150 bedrijventerreinen in Nederland open en straten dekkende glasvezelnetwerken aangelegd. Wij zijn hiermee uitgegroeid tot de grootste open collectieve netwerkleverancier voor bedrijventerreinen in Nederland.

In tegenstelling tot andere leveranciers is het glasvezelnetwerk van Fore Freedom volledig open waardoor gebruikers vrij zijn om zelf een keuze te maken in glasvezeldiensten (internet, telefonie, televisie, beveiliging) en leveranciers.

De komst van een Fore Freedom glasvezelnetwerk op bedrijventerreinen in collectieve vorm draagt bij aan een uitstekend vestigingsklimaat en verbetering van de concurrentiepositie van het bedrijventerrein en is daarmee een meerwaarde voor bedrijven.