Diensten

/Diensten
Diensten 2018-03-27T09:39:23+00:00

Fore Freedom: open glasvezelnetwerk aansluitingen

Wilt u gebruik maken van een stabiel bedrijfsnetwerk, snelle, betrouwbare en veilige verbindingen en bovendien uw eigen keuze maken in providers en leveranciers? Fore Freedom verzorgt glasvezelnetwerken met een uniek open karakter. Dat doen we voor zakelijke klanten die hun wensen op dit gebied met meerdere bedrijven willen bundelen. Zij kunnen profiteren van verschillende glasvezeldiensten, zoals internet, telefonie, televisie, beveiliging, remote automatisering, housing, point-to-point-verbindingen tussen bedrijven en meer.

Op glasvezelnetwerken van Fore Freedom ontstaat gewenste concurrentie tussen de dienstenleveranciers. Zo zijn er leveranciers die voor €55,- 100Mbit/s 1:1 internet afleveren aan klanten die aan Fore Freedom glasvezelnetwerken gekoppeld zijn.

Van advies tot realisatie

Fore Freedom biedt u alle diensten omtrent aanleg, ingebruikname, onderhoud en beheer van uw zakelijke glasvezelnetwerk. We zorgen voor een passend advies, de juiste vergunningen, tekeningen en berekeningen, we verzorgen het graafwerk en leggen de kabel aan en verzorgen desgewenst ook de contracten met providers en andere leveranciers. Het unieke aan onze dienstverlening is het feit, dat wij een open glasvezelnetwerk aanleggen. Als eindgebruiker van ons glasvezelnetwerk bepaalt u zelf welke diensten u afneemt én bij welke dienstenleveranciers. Of u nu kiest voor prijs, kwaliteit of snelheid, u bepaalt wat het best bij uw onderneming past.

Wij begrijpen dat u wel andere dingen aan uw hoofd heeft dan het zoeken van de weg in de wereld van glasvezel. Daarom wordt het gehele proces nauwkeurig door ons begeleid: van advies tot realisatie en nazorg.

De voordelen van glasvezel

– In tegenstelling tot ADSL en SDSL heeft glasvezel geen beperkingen. 10.000Mbit/s uploadsnelheid versus 20Mbit/s maximaal bij diverse ADSL/SDSL providers

– Door toenemend belang van audiovisuele communicatie, vaak met ondersteuning door zware bestanden, is er veel bandbreedte nodig. Glasvezel biedt de oplossing.

– Tijd is geld, met glasvezel hoeft u niet meer wachten tot bestand is ge-upload of gedownload.

– Glasvezel levert een besparing op ICT kosten. Stop inkoop van automatisering en bespaar geld terwijl beschikbaarheid beter wordt, denk aan cloud-diensten.

– Thuiswerken is de toekomst, glasvezel maakt thuiswerken efficiënter en effectiever.

– Meer werkplezier, door glasvezel geen frustratie meer door lang wachten op bestanden.

– De digitale wereld blijft in ontwikkeling en gaat snel! 20 jaar geleden had u geen internet. 10 jaar geleden had u waarschijnlijk nog nooit gehoord van Linkedin, Facebook of Dropbox en werkte u nog met floppies en casettes. Tegenwoordig is glasvezel onmisbaar.

– Glasvezel geeft u als ondernemer dé gelegenheid om mee te gaan met de ontwikkelingen, zodat u uw bedrijfsactiviteiten kan optimaliseren.