CapelleXL

/CapelleXL
CapelleXL 2019-08-28T13:54:34+00:00

Glasvezelnetwerk Fore Freedom op CapelleXL

Op initiatief van CapelleXL is enkele jaren geleden de aanleg van een glasvezelnetwerk van Fore Freedom gerealiseerd. Dit is een uniek open neutraal glasvezelnetwerk met zeer hoge bandbreedtes en volledige keuzevrijheid voor het kiezen van diensten zoals internet, Cloud oplossingen, bellen over IP, camerabeveiliging en nog veel meer. Intussen maken > 60 ondernemers op CapelleXL hier tot volle tevredenheid gebruik van.

Wist u dat de gemiddelde ondernemer aanzienlijk meer geld besteedt aan de maandelijkse kosten van een lease auto of een paar mobieltjes, dan aan de internetverbindingen waarover zijn of haar hele bedrijf alle communicatie naar de buitenwereld doet?

Een werkende verbinding die cruciaal is voor uw bedrijfsprocessen, voor uw klanten en uw medewerkers. Voor opdrachten die u per mail ontvangt, voor de inkoop van uw goederen die ‘just in time’ binnen dienen te zijn. Of alle bedrijfsgegevens veilig te uploaden in de Cloud. Om alle medewerkers die onderweg en thuis werken ten aller tijden te kunnen laten inloggen. Internet, telefonie en clouddiensten zijn onmisbaar in uw bedrijfsvoering.

Nu al biedt het internet enorm veel mogelijkheden en dat zullen er in de toekomst alleen nog maar meer worden. Als ondernemer wilt u hier uiteraard op inspelen.

Heeft u een lopend contract bij een provider?
De tarieven van Fore Freedom zijn gemiddeld € 100,- tot € 250,- per maand voordeliger dan van andere aanbieders van glasvezelnetwerken. Overstappen is dan ook zeker de moeite waard, Fore Freedom adviseert u graag over de mogelijkheden.

Kiest u voor gemak? Fore Freedom heeft een vernieuwd aanbod waarin zij uw aansluiting inclusief internetpakket leveren.

 Vernieuwd aanbod glasvezelaansluiting incl. internetpakket:
Glasvezelaansluiting inclusief 50 Mbps up/down internet en vast IP adres per maand      € 135,-
Glasvezelaansluiting inclusief 100 Mbps up/down internet en vast IP adres per maand    € 185,-
Glasvezelaansluiting inclusief 500 Mbps up/down internet en vast IP adres per maand    € 225,-

Met het open glasvezelnetwerk van Fore Freedom kunt u uw eigen huidige internetprovider behouden of kiezen voor een nieuwe provider. Met meer dan 60 gekoppelde providers is er altijd een pakket dat bij u past.

Glasvezel aansluiting zonder internet pakket:
Glasvezelaansluiting tot 50 Mbps per maand      € 115,-
Glasvezelaansluiting tot 100 Mbps per maand    € 165,-
Glasvezelaansluiting tot 500 Mbps per maand    € 205,-

Aanvullend kiest u de gewenste internet provider, welke u internet, telefonie en overige IP-diensten kan leveren over de glasvezelaansluiting.

Eénmalige aansluitkosten:
Het aansluiten op een glasvezelnetwerk is vaak een kostbare zaak. Niet op CapelleXL! In overleg met het bestuur van BIZ CapelleXL kan Fore Freedom tijdelijk t/m 30 September 2019 de eenmalige aansluitkosten verlagen naar € 750,00 (i.p.v. € 2.350,00)

Sluit u ook aan?

Hiernaast vindt u de Verbindingsovereenkomst, Algemene Voorwaarden en SLA.

Gebied

Voordelen

  • Betrouwbaar en toekomstvast

  • Veilige netwerktechnologie

  • 24×7 Monitoring

  • Geen overboekingen

  • Beschikbaarheid van 99,9%

Formulieren Fore Freedom

Bestelformulier met Internet
Bestelformulier zonder internet
Service Level Agreement
Algemene Voorwaarden
Providers/Dienstenleveranciers