Fore Freedom sluit succesvolle slaagbundeling Beatrixhaven, Biesboshaven en Kop van Brabant te Werkendam

//Fore Freedom sluit succesvolle slaagbundeling Beatrixhaven, Biesboshaven en Kop van Brabant te Werkendam

Fore Freedom sluit succesvolle slaagbundeling Beatrixhaven, Biesboshaven en Kop van Brabant te Werkendam

23 juli 2019 – Fore Freedom is gestart met de aanleg van haar 100% open en daarmee neutrale netwerk op de Bruinekilhaven in Werkendam. Naast dit bedrijventerrein bevinden zich kort bij de bedrijventerreinen ‘Kop van Brabant’, ‘Biesboshaven’ en de ‘Beatrixhaven’. Ook deze bedrijventerreinen zullen door Fore voorzien worden van het ultrasnelle open glasvezelnetwerk. Ondernemers hebben inmiddels hun keuze gemaakt welke Internet service providers het beste bij hun past. Onder andere de bekendere leveranciers als KPN, XXLnet, Unet, en Tele2 hebben de koppelingen al gereed gemaakt. De gehele bouw van het netwerk zal door middel van gestuurd boren worden aangelegd in overleg met de gemeente. Zo hebben de ondernemers het minste last van de aanleg. Fore Freedom past deze graaf loze techniek graag toe om hinder en oppervlakte verhardingen degeneratie te voorkomen op de bedrijventerreinen.

2019-07-30T06:46:13+00:00 juli 23rd, 2019|Nieuws|