EasyFiber rolt 100% open netwerk uit over Businesspark Stein én Businesspark Sanderboutlaan

//EasyFiber rolt 100% open netwerk uit over Businesspark Stein én Businesspark Sanderboutlaan

EasyFiber rolt 100% open netwerk uit over Businesspark Stein én Businesspark Sanderboutlaan

Hedel, 2019; Twee bedrijventerreinen in Stein in één adem voorzien van een 100% open glasvezelnetwerk! Meer dan 40 ondernemers die vanaf het eerste uur toegang krijgen tot het opennetwerk van Easyfiber. Een verrassend attractief aanbod gecombineerd met een gedegen salesplan gecombineerd met lokale ICT partij en Parkmanagement Westelijke Mijnstreken. Dit waren de ingrediënten om tot een succesvolle vraagbundeling te komen. De ondernemers kunnen optimaal kiezen uit meer dan 40 verschillende dienstenleveranciers. Easyfiber is een volle dochteronderneming van Fore Freedom.

 

2019-03-05T19:33:11+00:00 maart 8th, 2019|Nieuws|